Inspirerende AI-Workshop

06/06/2024

ZEIST - Op een zonovergoten woensdag heeft een groep vooruitstrevende medisch technici een zeer inspirerende dag doorgebracht op de KNVB Campus in Zeist. Het event, georganiseerd in samenwerking met experts Robert de Groot van Sprintgroep en Hendrik van Zwol, bekend als de 'AI-magician', stond volledig in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI).

Het hoofddoel van deze dag was om de waardevolle toepassingen en ontwikkelingen van AI in het dagelijks werk van de medisch technicus te verkennen. De sessie, aangeduid als het AI-speed college, werd geprezen om zijn verhelderende en verrassende inzichten. Hendrik van Zwol demonstreerde een aantal praktische AI-applicaties die het dagelijks werk niet alleen eenvoudiger maar ook slimmer kunnen maken.

Een van de hoogtepunten was het gebruik van "ChapGPT", waarmee de deelnemers drie storyboards hebben ontwikkeld voor een nieuwe promotiefilm. Dit onderdeel werd ervaren als een directe verrijking van de praktische kennis over AI, die toegepast kan worden in het werkveld.

Voor degenen die erbij wilden zijn maar verhinderd waren, biedt de VZI de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van toekomstige themadagen en evenementen.

Hieronder een impressie van de dag.

Heeft u interesse?
Stuur dan een bericht naar l.noorduin@vzi.nl om niets te missen van deze inspirerende bijeenkomsten. We kijken uit naar uw deelname en bijdrage aan de volgende sessies!

(deze tekst is opgesteld door ChatGPT)