Leerzame OHK-dag

18/04/2024

EDE - Gastlid Laméris Ootech organiseerde op donderdag 18 april voor de vierde keer succesvol de training "Oogheelkundige apparatuur". En de vijfde keer staat alweer gepland voor eind dit jaar!

Naast uitgebreide en gestructureerde behandeling van de anatomie van het menselijke oog werd ingegaan op de diverse soorten apparatuur die de oogarts en optometrist ter beschikking staan. En na eerst stuk inleidend theorie werd na de lunch gedurende de middag de handen uit de mouwen gestoken om hands-on met de betreffende apparatuur aan de slag te gaan.

De dag was niet alleen zeer leerzaam maar bood ook een mooie gelegenheid om met elkaar te netwerken. Uit alle windstreken kwamen de deelnemers vandaan: van Rotterdam tot Nijmegen en van Assen tot Maastricht.

De medewerkers van Laméris Ootech hebben de deelnemers op enthousiaste en lerende manier laten zien welke soort oogheelkundige apparatuur er is en waarvoor deze kan worden gebruikt. Laméris, bedankt voor de gastvrijheid en leerzame dag!