Wijziging TeamEvents

19/10/2023

Na afronding van het succesvol verlopen jubileumcongres VZI-WIBAZ, heeft Koos van Ringelenstein aangegeven te gaan stoppen als teamlid. Koos was meer dan 20 jaar nauw betrokken bij het organiseren van studiedagen en congressen, eerst vanuit de toenmalige Vaksectie Beeldvormende Techniek en daarna vanuit de Stichting Hans Boter symposia. Koos maakt plaats voor nieuw bloed in TeamEvents.

Uiteraard bedanken wij Koos voor zijn tomeloze inzet, betrokkenheid en kennis van zaken waar VZI gedurende al die jaren gebruik van heeft mogen maken.

Als nieuw teamlid kunnen wij Guido Hendricks voorstellen, adviseur in het Radboudumc. Guido was vanuit WIBAZ al betrokken bij de organisatie van het jubileumcongres en hij zet deze lijn nu vanuit TeamEvents voorst. Wij wensen Guido daar veel succes bij.

Koos van RingelensteinGuido Hendricks

Koos van Ringelensteuin - Guido Hendricks