VZI verwelkomt 1200ste lid!

03/08/2023

Begin juli heeft het 1200ste lid zich aangemeld bij VZI, de eer viel te beurt aan Nick Meuwissen. Hij is werkzaam in het Maastricht UMC+. Voor ons voldoende reden om hier aandacht aan te besteden.

Wie is Nick Meuwissen?

Nick is slechts 20 jaar oud en heeft de opleiding Zorgtechnicus Niveau 4 gevolgd bij Gilde Opleidingen in Roermond, waarvoor hij in juni zijn diploma heeft mogen ontvangen. Hij heeft als stagiair 20 weken ervaring opgedaan bij De Heer Medicom in Born en aansluitend 40 weken stage gelopen bij Living Lab in Roermond. Tot slot heeft hij 40 weken stage gelopen binnen het MIT van het Maastricht UMC+.

Nick is positief, proactief en enthousiast en door zijn positieve houding is hij na zijn opleiding aangenomen voor de functie Instrumentatietechnicus. Het Maastricht UMC+ is hier erg blij mee: de nieuwe generatie dient zich aan!

Namens het bestuur van VZI willen we Nick als 1200ste lid van de vereniging, in de spotlights zetten en hebben wij hem een kleine attentie aangeboden in de vorm van een mooie VZI pennen-set en een lekker bierpakketje.

Nick, van harte welkom bij VZI en we hopen dat je veel mag leren vanuit onze beroepsvereniging maar ook dat je onze vereniging van feedback kunt voorzien. Jullie zijn de toekomst, de “Young Potentials” van de VZI.

Chantal Weerts, VZI bestuurslid – Team Content

PS. Wie mogen wij als 1300ste lid in het spotlight zetten?