Goede Workshop Lastechniek

07/10/2021

De vijftien deelnemers aan de Workshop Lastechniek hadden donderdag 7 oktober jl. een goede dag in het ROC te Nijmegen. Onder inspirerende leiding van vakdocent Theo Vlijmen leerden zij de kneepjes van het lassen: RVS, aluminium en staal stonden op het programma.

Het was een leerzame dag in een goed geoutilleerde werkplaats en zeker voor herhaling vatbaar.

De gelegenheid werd door de multimedia-afdeling van het ROC aangegrepen om hiervan een promotiefilmpje te maken: studenten waren gedurende de dag aanwezig met camera en gimball om de activiteiten vast te leggen en daarna te monteren. Zodra het eindresultaat bekend is zullen we dat hier ook presenteren.

De reacties waren positief en na de evaluatie zal voor volgend jaar zeker een nieuwe dag georganiseerd gaan worden.