Werkgeversaccount

Als werkgever speelt u een onmisbare rol voor de professionalisering van medisch technici. VZI certificatie stimuleert uw technici om hun vakkennis op peil te houden. Met een werkgeversaccount kunt u volgen op welke technologiegroepen uw medewerkers zich bekwamen zonder dat u daar zelf een administratie voor hoeft bij te houden.

Inlog werkgevers

Open een werkgeversaccount

Nadat u een werkgeversaccount heeft aangemaakt, wordt uw organisatie zichtbaar voor medisch technici met een VZI registratie. U kunt vervolgens uw medewerkers verzoeken om u als werkgever inzage te verlenen in hun portfolio. Zij doen dit in hun eigen VZI-account van PE-online bij: Inzage > werkgever > toevoegen. Vanaf dat moment heeft u inzage in de actuele certificatie periode van uw medewerkers. U kunt zien hoeveel uur zij besteden aan bij- en nascholing, welke cursussen dat zijn en op welke technologiegroepen de cursussen betrekking hebben.

Werkgeversaccount aanvragen

Uitleg voor medewerkers

Download uitleg “VZI werkgever toevoegen” en deel deze met uw medewerkers. Het legt uit hoe medisch technici hun werkgever kunnen koppelen en waarom het verlenen van inzage gewenst is.  

Download

Downloaden bijlage VZI werkgever toevoegen